Frågor & svar

Frågor & svar

 

 

Här har vi sammanställt några vanliga frågor och svar om modellyrket.Har du en annan fråga eller synpunkt är du välkommen att maila oss

 

 

 

 

 

 

Vad är en modellagentur och vad gör den?

 

En modellagentur är ett företag som jobbar med förmedling av modeller. Agenturer har en samling av modeller och fotografer som de jobbar med och tar ut en avgift för de modelluppdrag som de förmedlar till sina modeller.

De bolag som vill anlita modeller går oftast via agenturerna för att hitta lämpliga modeller för sina modell uppdrag.

 

 

 

 

 

Hur gammal ska man vara för att bli fotomodell?

 

Hos oss är lägsta ålder för modell 18 år.

 

 

 

 

 

 

Kan man vara för gammal för att bli fotomodell?

 

Inte hos oss

 

 

 

 

 

 

Är det svårt för en kille att bli modell?

 

Det är inte svårt för en kille eller man att bli modell

 

 

 

 

 

Är det vanligt med killmodeller?

 

Det är vanligt med killar och män som modeller

 

 

 

 

 

Hur snygg behöver man vara för att bli modell?

 

Det är modemarknaden som bestämmer vem som passar till modell.

 

 

 

 

 

 

Vem kan bli modell?

 

Det är marknaden som avgör hur långt man kan gå som modell , vi ger alla chansen att prova lyckan i modellyrket.Syns man inte , finns man inte!

 

 

 

 

 

Jag vill bli modell! Hur gör jag?

 

För att bli modell hos oss följer du instruktionen här

 

 

 

 

 

 

Kostar det något att bli modell hos er?

 

Nej, vi tar ut en individuell provision vid varje modelluppdrag.

 

 

 

 

 

Hur går det till att bli modell hos er?

 

Så fort vi fått in alla modellbilder och uppgifter om respektive modell sätter vi igång med publicering på denna modellsida och en kraftfull marknadsföring.

 

 

 

 

 

 

Jag vill bli fotad av er, hur går det till?Vad kostar det?

 

Här finns information om modellfotografering

 

 

 

 

 

 

Hur mycket tjänar man som modell?

 

Det går oftast mycket fort att få uppdrag, och när man väl fått de kan det ta en tid innan man får rejält betalt.De flesta modeller tjänar tillräckligt för att kunna leva på det, men vissa lyckas komma längre och få ett eller flera mycket välbetalda bra kontrakt med olika företag som betalar väldigt bra.

Vårt yttersta mål är att vi båda ska tjäna bra med pengar.

 

 

 

 

Vilka modellutbildningar har ni?

 

Vi erbjuder följande modellutbildningar

 

 

 

 

 

 

 

Vilka modelluppdrag har ni?

 

Vi är verksamma inom följande modelluppdrag Fotomodell, Konstnärsmodell, Mannekäng, Nakenmodell, Erotisk modell, Reklammodell, Glamourmodell, Modelltävlingar

 

 

 

 

 

Fotomodeller

 

Som fotomodell kommer du att bli utvald och bedömd efter ditt utseende så det gäller verkligen att du är nöjd med dig själv och att du har ett stort självförtroende.Det finns inte många jobb i världen där du i praktiken kan komma direkt från skolan och ett par månader senare vara berömd, efterfrågad med stora inkomster och med ett jobb där man får resa mycket. Du får träffa spännande människor och uppleva saker som du kommer att minnas hela livet.Syns man inte,finns man inte! /Birka Models

Fotomodeller

Modeller sökes

 

Vår Modellagentur söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna. Vårt namn borgar för en professionalism.

 

Vi tar hand om all din Marknadsföring.

Modeller sökes

Nakenmodeller

 

Vi producerar erotiska filmer/foton för kommersiellt syfte.Vi söker alltid vackra män och kvinnor som vill jobba som nakenmodell. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar. Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.Manager Birka Models

Nakenmodeller

söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna.

Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.

CONTACT

Copyright Birka Models @ All Rights Reserved | Powered by Birka Media