Fotografering

Modefotograf

Om modellfotografering

Denna information vill ge dig en uppfattning hur en fotografering går till och hur du kan förbereda dig.Är du nervös för att bli fotograferad så ta det lugnt, det är förståligt att du är nervös när du för första gången står framför kameran eller arbetar med en ny fotograf. Det är du inte ensam om att vara och du kommer få tid på dig att vänja dig och värma upp framför kameran under fotograferingen. Vårt jobb är att få dig så vacker som möjligt, så vi hjälper dig med råd och tips på det mesta. Du behöver inte oroa dig för vad du skall göra och hur du skall posera m.m.Fotograferingen tar runt 2 timmar, under den tiden försöker vi hinna med att ta så varierande bilder som möjligt. Vi gör flera klädombyten och fotograferar med olika bildstilar och olika bakgrunder m.m. Hur många klädbyten m.m. man hinner med varierar beroende på hur lätt du har att stå framför kameran. Ibland behöver man ta lite extra bilder för varje klädbyte, för att veta att man får bilder av hög kvalité och hinner inte med så mycket olika klädbyten. Så kvalité på bilderna går före kvantitet.När det gäller kläder så använder vi dina egna kläder som du tar med sig till fotograferingen. Så ta med dig lite olika klädval, gärna med lite olika stilar så får vi leka fram lite bilder. Vardagliga kläder kan lätt se tråkiga ut på bild, så ta med kläder som uttrycker något, som t ex tuffhet, romantik, sexigt, sportigt m.m. Gärna även attiraljer eller liknande om du har.För att begränsa det hela så man inte behöver ta med hela garderoben, så är det ingen idé att välja likadana kläder i olika färger eller hela set av kläder för att det skall matcha från topp till tå. Men var inte rädd för att ta med dig saker du är lite osäker på om det blir bra, för vi kommer att ta mängder med bilder på dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prislista för modellfotografering

 

 

 

Modellfotografering Stockholm

 

 

 

Modellfotografering Göteborg

 

Modellfotografering Jönköping

 

Modellfotografering Helsingborg

 

Modellfotografering Köpenhamn

 

Varje vecka

 

 

Jag vill bli fotad som modell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotomodeller

Som fotomodell kommer du att bli utvald och bedömd efter ditt utseende så det gäller verkligen att du är nöjd med dig själv och att du har ett stort självförtroende.Det finns inte många jobb i världen där du i praktiken kan komma direkt från skolan och ett par månader senare vara berömd, efterfrågad med stora inkomster och med ett jobb där man får resa mycket. Du får träffa spännande människor och uppleva saker som du kommer att minnas hela livet.Syns man inte,finns man inte!

Fotomodeller

 

 

 

 

 

Modeller sökes

 

Vår Modellagentur söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna.

Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.Vår verksamhet är fördelad på dels Fotomodeller samt Erotiska modeller. Vi ger alla en möjligheten att bli modell.

Enklare och personligare kan det knappast bli.

Syns man inte,finns man inte....

Modeller sökes

Nakenmodeller

 

Vi producerar erotiska filmer/foton för kommersiellt syfte.Vi söker alltid vackra män och kvinnor som vill jobba som nakenmodell. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar. Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.

Manager Birka Models

Nakenmodeller

söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna.

Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.

CONTACT

Copyright Birka Models @ All Rights Reserved | Powered by Birka Media