Birka media group

BIRKA MEDIA

 

MARKNADSFÖRING AV FOTOMODELLER

BIRKA MEDIA GROUP

 

 

 

MARKNADSFÖRING AV FOTOMODELLER

 

Birka Media är en webbyrå som bidrar med strategi, design och teknik. Vi är en fullservicebyrå som arbetar internationellt i modevärlden med både stora och mindre kunder med varierande budgetar och gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar för ökad lönsamhet och synbarhet för modeller. Bred kompetens och en glödande passion för digital kommunikation är en bra sammanfattning av vad webbyrån Birka Media står för.

Som webbyrå inom modell, media, reklam och marknadsföring har vi hela tiden kravet på oss att genom webben öka lönsamheten hos dig som kund. Med våra kunskaper och erfarenheter inom webbdesign, webbutveckling samt affärs- och konceptutveckling bidrar vi inte bara till att ni får en ny bra webbplats. Genom att ta ansvar för hela webbprojektet ser vi även till att ni når de mål ni satt upp.

 

HEMSIDA TILL FOTOMODELL

Oavsett storlek på projektet är det viktigt för oss att kombinera avancerad teknik med ett pedagogiskt tänk. Genom att göra det kan vi erbjuda både enkla och avancerade webblösningar med en hög användarvänlighet.

 

 

TILLVERKNING AV HEMSIDOR

Arbetet påbörjas med att vår designer intervjuar er och ställer frågor som berör er verksamhet, målgrupp, konkurrenter och era framtida mål. Vi tar även hänsyn till eventuell grafisk profil och övrig externkommunikation. När vi har den informationen vi behöver sätter vi igång med att ta fram ett första designförslag. Vi arbetar sedan med designen tills ni är helt nöjda.

 

 

MODELLFOTOGRAFERING

 

Att visa upp sig sig som modell kräver mycket bra och varierande bilder till en lyckad portfolio.

 

 

MARKNADSFÖRA SIG SOM MODELL

Att bygga en webbplats responsivt innebär att sidan anpassas efter storleken på besökarens skärm. Besökarens upplevelse av webbplatsen stärks och navigeringen blir både enklare och tydligare. Vi tar fram en responsiv strategi som gör att besökaren får ut så mycket som möjligt av er webbplats, oavsett plattform och storlek på skärmen. Detta leder ofta till mer lojala besökare och ett bättre resultat.

 

LYCKAS SOM FOTOMODELL

 

Som fotomodell kommer du att bli utvald och bedömd efter ditt utseende så det gäller verkligen att du är nöjd med dig själv och att du har ett stort självförtroende, samt att du har en stor internationell synbarhet på internet.Det finns inte många jobb i världen där du i praktiken kan komma direkt från skolan och ett par månader senare vara berömd, efterfrågad med stora inkomster och med ett jobb där man får resa mycket. Du får träffa spännande människor och uppleva saker som du kommer att minnas hela livet.Syns man inte,finns man inte!

 

VÅRT NAMN

 

Vårt namn borgar för en professionalism i modevärlden.

När din hemsida är färdig sätter vi vårt namn på den!

 

 

VÅRT MÅL

Vår högsta ambition är att du som fotomodell ska genom din egen hemsida tjäna stora pengar på en mycket kort tid.

MODELLSIDA START

 

Hemsida till fast pris för privatperson som vill marknadsföra sig som modell.Du får en komplett hemsida speciellt anpassad för ditt mål som modell med personlig design med bildgalleri och portfolio med högupplösta bilder och foton. Uppbyggt med modernt redigeringsverktyg som gör det lätt att modifiera hemsidan och expandera.

MODELLSIDA PREMIUM

 

Hemsida till fast pris för dig som vill marknadsföra sig som modell.Du får en komplett hemsida speciellt anpassad för ditt mål som modell med personlig design med bildgalleri och portfolio med högupplösta bilder och foton. Uppbyggt med modernt redigeringsverktyg som gör det lätt att modifiera hemsidan och expandera.

MODELLSIDA VIP

 

 

Hemsida till fast pris för fotomodeller som vill marknadsföra sig exklusivt som modell.Du får en komplett hemsida speciellt anpassad för ditt mål som modell med personlig design med bildgalleri och portfolio. Uppbyggt med modernt redigeringsverktyg som gör det lätt att modifiera hemsidan och expandera.

 

 

HEMSIDA

 

En egen hemsida är en effektiv kanal för modeller att marknadsföra sig på i hela världen.

 

 

 

 

 

 

WEBBSHOP

 

En egen webshop är en stor tillgång för en satsande modell där man snabbt kan sälja foton, modellbilder och visa upp kläder och produkter åt uppdragsgivare.

 

MODELLFOTOGRAFERING

 

Behöver du hjälp med fotografering så hjälper vi dig med detta i mån av tid.

Alla hemsidor som vi tillverkar

Är moderna med mobilanpassade sidor och sökmotoroptimering.Letar du efter en webbyrå som värdesätter långsiktiga kundrelationer, förstår hela kedjan i ett webbprojekt från strategi och kreativ idé till teknisk realisering – och som dessutom är trevliga att jobba med? Våra medarbetare hör till de vassaste i branschen, och vi rekryterar medvetet människor med olika bakgrund från både beställarsidan och byråsidan.

 

 

 

Mobilanpassad hemsida

För att optimera trafiken på din webbplats bör du tänka ett steg längre – mobilanpassa din hemsida och gör den på så vis tillgänglig för tusentals besökare på mobila enheter! Mobilsurf och användandet av mobila enheter har ökat markant under de senaste åren och idag besöker vi allt fler hemsidor och sociala medier genom mobila enheter. Vi kan av egen erfarenhet konstatera att det både är besvärligt och primitivt att besöka hemsidor från surfplatta och mobil om de inte är mobilanpassade. I vissa fall kan en del hemsidor inte visas alls på mindre skärmar och andra inläsningssystem, delvis på grund av att storleken inte är hanterbar för smartphones och delvis för att vissa webbsidor bygger på flash, som många av de telefoner som används idag saknar stöd för

Sökmotoroptimering

handlar om att du ska synas framför dina konkurrenter när någon söker efter det du erbjuder. Det är ju din webbplats besökarna ska hamna på.

Tricket är att arbeta med sökmotoroptimering på rätt sätt och långsiktigt.

 

 

Modern hemsida

Vi bygger nya moderna hemsidor åt företag, stora som små, snabbt och prisvärt

Utifrån era krav och önskemål arbetar vi tillsammans fram en ny hemsida som hjälper er uppnå era mål och tillfredsställa era målgrupper på bästa sätt.

Hemsidans design är viktig för att skapa förtroende och ge besökarna rätt känsla. Magkänslan är avgörande för när en besökare bedömer ett företag på nätet. Budskap i bild och text i rätt form ska samverka med funktion och göra besöket på er nya hemsida så enkelt och behagligt för era besökare som möjligt.

 

 

E-handel

VAD BÖR MAN TÄNKA PÅ NÄR MAN SKA STARTA EGEN WEBBUTIK?

Det är lätt att starta en webbutik, men vad är det som gör det till en framgångsrik webbutik? Det är olika, för någon innebär det ekonomisk framgång, för en annan en trevlig hobby och erfarenhet, en tredje kanske känner sig framgångsrik genom att erbjuda kunderna god service. Tänk igenom vad som är viktigt för dig och vad du vill uppnå med din webbutik.

Synas på internet

Produktion av hemsidor

Vi tar hand om hela produktionen och hjälper till med allt från layout, sökordsoptimering och utformning till registrering av domän, e-posthantering och webbhotell.

Den globala användningen av Internet genomgår en explosionsartad utveckling. Miljarder människor världen över använder sig utav Internet regelbundet. Nya kontakter knyts såväl nationellt som internationellt, vilket i sin tur skapar nya möjligheter för den som är öppen för förändring och villig att ta till sig den nya tekniken. Du får hjälp att utnyttja Internet på ett sätt som gör din verksamhet mer lönsam, effektiv och attraktiv.

Vi skapar och bygger professionella, snygga och billiga hemsidor åt företag, fotomodeller, skådespelare konstnärer, statister, föreningar och privatpersoner.

Sökmotoroptimering

FÅ FLER KUNDER OCH BESÖKARE TILL DIN HEMSIDA MED SÖKMOTOROPTIMERING.

Till skillnad från traditionell annonsering bygger sökmotoroptimering på att de kunder som redan aktivt söker efter tjänster likt era hittar just er hemsida lättare. Vi målsätter alltså en köpstark kundkrets och ser till att din hemsida ligger i toppen av de möjliga resultaten.

Sökordsoptimerad hemsida

Vi bygger alltid hemsidor som är sökmotoroptimerade i grunden, vilket underlättar synligheten i sökmotorerna.

Vill du ha hjälp att synas bättre i google? Då är sökmotoroptimering det du letar efter. Sökmotoroptimering är det mest effektiva och prisvärda sättet att marknadsföra sig på internet idag och är idag det absolut mest lönsamma sättet att marknadsföra sina tjänster, oavsett om du agerar lokalt, nationellt eller internationellt.

Hur får man sin hemsida att synas på google?

Att synas i Google är det viktigaste om du vill lyckas på internet.

Man måste upp och kriga om plats ett, två och tre på de orden man vill synas på.

Uppdatering av hemsida

Det finns flera skäl att uppdatera webbplatsen ofta. Fler uppdateringar ger mer, aktuellare och intressantare innehåll, och det gillar både Google och besökarna.

Synas på Google

Att bara synas på Google är en sak, men att synas högt upp på sökord som faktiskt ger dig mer kunder är en annan sak.

Det allra enklaste är att börja jobba med sökmotoroptimering på ett aktivt sätt och låta ett företag som Euro Horse It ta hand om dina placeringar på Google.

En ny fräsch webbplats kommer ge dig fler kunder.

.

LYCKAS SOM MODELL

 

 

Grunden till att arbeta som modell är att ha en riktigt bra och omfattande portfolio, alltså en samling av bilder på dig. Genom att skaffa sig en riktigt bra sådan redan från start så ökar chanserna att bli upptäckt och tjäna stora pengar.

 

 

 

 

 

Bli modell

 

 

Att arbeta som modell är en dröm för många men kraven för att lyckas är högre än vad man kanske skulle kunna tro och det finns flera faktorer så som intresse och att kunna marknadsföra sig som modell som spelar in. Det är också viktigt att man är väl införstådd i att möjligheterna till att bli toppmodell och därefter leva på inkomsten från sin modellkarriär kräver hårt arbete, men att däremot lyckas få modelluppdrag av olika omfattningar är inte alls någon omöjlighet. De största faktorerna som spelar in i hur det kommer att te sig är dels så klart hur du ser ut men också hur väl du kan presentera dig själv, hur hårt du är villig att arbeta.

 

Om du inte tror på dig själv eller satsar allt, kan du inte kräva att någon annan gör det!

 

MARKNADSFÖRING PÅ INTERNET

 

 

Marknadsföring av fotomodeller

 

 

 

Marknadsföring av Artister

 

 

Marknadsföring av konstnärer

 

 

Marknadsföring av skådespelare

 

 

Marknadsföring av statister

 

 

Webbyrån som ger allt

 

I vårt team möter du kreativitet, energi och människor som älskar sitt jobb.

Vi är en heltäckande internationell webbyrå som är specialiserade på att leverera väldesignade, stabila och sökmotoroptimerade hemsidor åt småföretag, medelstora företag, fotomodeller, skådespelare samt mediabyråer som behöver en lojal digital leverantör. Vi har ett nära samarbete med varumärkestrateger, copywriters och filmproducenter. Välkommen!

NEWS

 

 

CONTACT

Copyright @ All Rights Reserved | Powered by Birka Media