Nakenmodeller

Nakenmodeller

Birka Models

Vår Modellagentur söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna.

Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.Vår verksamhet är fördelad på dels Fotomodeller samt Erotiska modeller. Vi ger alla en möjligheten att bli modell.

Enklare och personligare kan det knappast bli.

Syns man inte,finns man inte....

 

 

 

Modeller sökes till porrfilm

Porrmodeller sökes till erotiska filmer/Foton.

Vi söker alltid fler tjejer och killar som vill arbeta med oss, som modeller.

Tidigare erfarenhet av film eller foto är en merit,men inget måste.

Modeller sökes till Porrfilm min 18 år.

 

Vi söker alltid nyfikna tjejer,killar,kvinnor och par som gillar att stå i fokus...

 

Om du är en tjej eller kille som är mellan 18-55 år och vill prova på att bli nakenmodell eller spela in amatörporr eller professionell produktion i seriösa, trygga och roliga inspelningar så vill vi gärna se dig framför kameran! Ingen tidigare erfarenhet krävs... det finns inte heller något speciellt krav på utseende. En någorlunda snygg kropp är ett plus men gott humör, nyfikenhet och att du gillar att visa upp dig räcker långt! Bra attityd och social förmåga är viktigare än en traditionell model-look och om du har någon form av erfarenhet av teater och skådespeleri så är det en bonus!

Par som vill filma tillsammans är också varmt välkomna, eller kanske tjejen i paret vill filma med andra killar - vi gör skön porr på era villkor!

Om du redan är etablerad modell som vill prova något nytt så är du såklart också välkommen, vi har lång erfarenhet av att jobba både med nybörjare och mer erfarna modeller så vi hittar formerna som passar just dig!

Modeller sökes till porrfilm

Porrmodeller sökes till erotiska filmer/Foton.

Vi söker alltid fler tjejer och killar som vill arbeta med oss, som modeller.

Tidigare erfarenhet av film eller foto är en merit,men inget måste.

 

Modeller sökes till Porrfilm min 18 år

 

Ni marknadsförs utav Birka Models ,samt får en ytterligare exponering på Birka Models officiella modellsida direkt.(självklart är detta inget måste om ni vill vara anonym utåt)detta måste anges i svarsmailet som ni får via sms.

 

Birka Models tar hand om alla kontakter med intressenter som tidigare,såsom kontrakt och arvoden.

 

Som modell på Birka Models offentliga modellsida presenteras du för modellagenturer,filmproducenter,modedesigners ,eventbolag,mm mm.

Här exponeras du som modell inför en stor publik,du blir uppmärksammad för den du är och får möjligheten att bjudas in till modevisning,modelluttagning,modepartyn mm.

Marknadsföra sig själv som modell

Dina kontaktuppgifter lämnas ej ut,all kommunikation sker via Birka Models Säkrare och mer personligt kan det knappast bli. Genom att skicka sms godkänner jag att Birka Models äger rätt att publicera bilder på mig.

 

För att bli modell hos oss måste du vara minst 18 år.

 

Modell sökes till porrfilm

 

För att Kontakta respektive modell gör så här:

1. Skriv Contact i ett sms

2. Skicka det till 72456

kostnad 699:- + ev trafikavgift

 

 

Fotomodeller

 

Som fotomodell kommer du att bli utvald och bedömd efter ditt utseende så det gäller verkligen att du är nöjd med dig själv och att du har ett stort självförtroende.Det finns inte många jobb i världen där du i praktiken kan komma direkt från skolan och ett par månader senare vara berömd, efterfrågad med stora inkomster och med ett jobb där man får resa mycket. Du får träffa spännande människor och uppleva saker som du kommer att minnas hela livet.Syns man inte,finns man inte! /Birka Models

Fotomodeller

Modeller sökes

 

Vår Modellagentur söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna. Vårt namn borgar för en professionalism.

Vi tar hand om all din Marknadsföring.

Modeller sökes

Nakenmodeller

 

Vi producerar erotiska filmer/foton för kommersiellt syfte.Vi söker alltid vackra män och kvinnor som vill jobba som nakenmodell. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar. Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.

Manager Birka Models

Nakenmodeller

söker alltid vackra män och kvinnor som är villiga att ge modellyrket en chans. Du som söker måste vara äldre än 18 år. Du kommer att jobba på frilansbasis och i gengäld ger vi dig branschens bästa och mest välbetalda jobb. Det ställer höga krav på dig som individ eftersom vi kräver att våra modeller är i bra form och tar ansvar för att ge kunderna valuta för pengarna.

Vårt namn borgar för en professionalism. Vi tar hand om all din Marknadsföring.

CONTACT

Copyright Birka Models @ All Rights Reserved | Powered by Birka Media